14/08/12

alhamdulilah, akhirnya....

Assalamualaikum semua...
Dah lama tak updated blog ni sebab sibuk sangat....
tapi harini aku curi masa untuk merakamkan kegembiraan aku dalam blog ini...
Alhamdulilah, akhirnya saat yang ditunggu-tunggu menjelma jua hari ni..

Hari ini sebenarnya aku ditugaskan menjadi "masterchef" masak bubur lambuk.....
Tak pernah aku masak bubur lambuk untuk satu sekolah.....
Ni ustazah la yang letak nama aku....
walau bagaimanapun aku sahut cabaran ustazah tu....
Sedang aku dan rakan-rakan sibuk proses memasak, tetiba kawan si hasni menelefon bagitau yang dia dah dapat tahu tarikh lantikan ke dg41 tu....
aku pun tanpa buang masa pergi ke pusat akses untuk menge"check" nama aku.....
Alhamdulilah....akhirnya

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini

Template by:

Free Blog Templates