21/09/10

kenangan hari raya

Salam.......dah lama aku tak update blog ni...almaklumlah sibuk dengan budak-budak nak peksa UPSR. hari ni aku rasa abis seksa aku sbab peksa bm dah selesai....alhamdulilah

Kengkawan sumer........

Hari raya memang banyak kenangan samada suka atau duka......
so....  best gak kalo kte mengimbau kenangan tu menjelang kedatangan Syawal ni........
citer la kenangan2 raya korang, masa kecik2 dulu ke, masa remaja ke atau masa dah keje, dah kawen, dah ada anak2......... tentu menarik utk kte share kan.......?

baru aku ingat sehari sebelum syawal, tetiba sja seluar baju melayu hubby aku yang misplace....puas aku satu famili cari tak jumpa-jumpa gak....bajunya ade, seluarnya lak takde....haru biru kitarang skurga...

dipendekkan cerita, akhirnya setelah satu jam mencarinya....akhirnya aku jumpa sluar tu kat dalam mesin basuh...upernya aku terlupa nak sidai, naik letih aku....itulah nak pakai sedondon biru akhirnya jadi  cam tu...hahahah

sebenarnya sebelum ni hubby aku dah beli sepasang baju melayu warna coklat....tapi anak-anak aku nak pakai biru, terpaksalah aku beli sepasang baju melayu tuk hubby aku tu...takpela asal kitarang satu famili bahagia...lagipun setahun sekali raya, apa salahnya kan...

kat sini aku postkan gambar aku sekeluarga memakai baju sedondon biru pada raya tahun ni.....

Terdapat ralat dalam alat ini

Template by:

Free Blog Templates