10/01/11

erm.....interview?

Minggu lepas aku dapat surat interview dg41...seronok aku rase tapi rasa gementar pun ada jugak, maklum la dah lama rasenya tak pergi interview...last sekali aku ingat masa selepas aku posting jadi cikgu....22 tahun yang lalu...masa tu kat pwtc.....
kali ni aku kena interview kat putrajaya...kat kompleks jpm....
apa-apapun aku kena buat preparation....
kuharapkan doa dari keluarga dan kalian yang membaca blog ini....semoga aku dapat menjawab soalan dari penemuduga dengan tenang...amin ya rabbal alamin.....


ni surat temuduga untuk dg41
yang aku terima.........
 

0 ulasan:

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini

Template by:

Free Blog Templates