17/05/10

16 Mei....

Hari ni aku berada di Shah Alam, di rumah kakak aku yang nombor 2...macam biasa anak2 semua suka pergi ke rumahnya walaupun rumahnya rumah flat. Anak-anak lebih selesa tinggal di sini sebab mereka boleh ngam dengan sepupu diorang.



Pagi2 lagi aku, suami, anak2 dan anak buah pergi ke Pasar tani di Stadium....cari barang kononnya...sesampainya di sana....biasalah apa yang sepatutnya tak dibeli akhirnya ku beli...
Habis membeli beberapa barangan kami balik ke rumah untuk makan tengah hari. Petangnya aku dan keluarga ke satu destinasi lagi....shopping lagi...mana? JAKEL kat seksyen 7 depan UiTM................

Akhirnya kami shopping sakan kat sini...aku membeli sepasang baju berwarna terkois untuk kupakai ke majlis Konvokesyen aku pada 20 Jun 2010 nanti........Suamiku pulak sibuk memilih baju linennya...nak pakai untuk dinner katanya....Dia memilih warna yang sedondon dengannya baju yang aku pilih......warna terkois jugak....

Beli ajelah.....tapi bayar sendiri....


3 dare pingitan

        ni si sauji ngan girl fren dier.....

nak beli ape ni? peningla kepala.......

2 ulasan:

~ iNi aKu ~ berkata...

kak ..susah ler nak baca tulisan kat blog nie ....

iyatieku ayune berkata...

agaknye sebabnya templateny yg transparent....ni akak tukar dah....

Catat Ulasan

Terdapat ralat dalam alat ini

Template by:

Free Blog Templates